SAF

ABOUT THE SISTERS

IMG_0419.jpg

- our story

Nadine
In 2017 ben ik afgestudeerd als diëtist. Na mijn bijbaantje als SLA-maker bij de saladebar SLA kon ik gelijk fulltime als manager aan de slag. Niks is leuker dan mensen blij maken met pure ingrediënten. Dagelijks haal ik veel energie uit mijn werk bij SLA, waar ik 5 dagen per week te vinden ben. 
SAF begon als een hobby, waarbij bloggen en het delen van recepten centraal staat, maar nu gaat SAF om het geven van goed onderbouwde voedingsadviezen & coaching. Ons doel is nog steeds zoveel mogelijk mensen te inspireren om gezonde lifestyle keuzes te maken. 
Met SAF wil ik mensen blij  maken en handvaten bieden voor een gezonder & gelukkiger leven. Coaching combineer ik met het werk bij SLA, waar ik dagelijks veel ervaring blijf opdoen in 'ondernemen'. Ik ga nu eindelijk mijn droom najagen en voor mezelf beginnen.

Eline

 

Als we het hebben over een gezonde 'leefstijl' hebben we het over een leefstijl met gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging en zo min mogelijk stress. 
Drie hele belangrijke pijlers bij het succesvol verouderen, ofwel gelukkig leven.

Bij SAF vinden wij het niet alleen belangrijk dat jij weet hoe je goed moet eten, maar vooral dat jij je gelukkig voelt en lekker in je vel zit. Hierom hanteren wij een holistische aanpak: we pakken de kern aan. Zit je niet lekker in je vel? Dan is het moeilijk om bepaalde gedragspatronen te verbreken en leefstijl aanpassingen te maken, want een leefstijl verandering gaat meestal niet zonder slag of stoot. Gedragsveranderingen zijn moeilijk en is soms de motivatie ineens helemaal weg. Wij helpen jou en laten je zien dat een tegenslag niet erg is, hoe je je sterke eigenschappen kan inzetten bij gedragsveranderingen en helpen jou bij het voorkomen van een terugval in 'slechte' gewoontes. 

Iedereen is anders; onze genen, interesses & cultuur. Zo heeft de een, een grotere aanleg bij het ontstaan van overgewicht dan een ander.  Misschien heb jij al velen diëten geprobeerd en valt je vriendin gemakkelijk een paar kilo's af. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je alleen kennis & handvaten nodig hebt bij een bepaalde, voor jou ideale leefstijl. 

Wij geloven niet dat er maar één juiste manier van eten is. Af en toe een patatje moet prima kunnen. Uiteindelijk is het ons doel om wetenschappelijke onderbouwde informatie te delen, de juiste basiskennis over te brengen en onduidelijkheden weg te nemen. Wij zullen dan ook altijd kritisch blijven  tegenover de zogenoemde food-hypes. Ons principe? Meer plant-based, minder dierlijk, en minder bewerkte voedingsmiddelen. Wij geloven dat vanuit dit principe de meeste gezondheidsvoordelen te halen valt zonder dat wij jouw restricties opleggen. Een leefstijl moet tenslotte wel altijd leuk blijven, zolang jij je maar goed voelt! Het belangrijkste vinden wij jou wensen en daar luisteren wij zo goed mogelijk naar.

Door middel van kennis, tips & tricks en oefeningen helpen wij jou persoonlijke en langdurige strategieën op gezondheidsgebied te creëren. Je hoeft je leven niet in één keer helemaal om te gooien, maar stapje voor stapje kijken we verder. Jij leert je kwaliteiten en valkuilen kennen en gaat ermee aan de slag. We gaan voor een kwalitatief en langdurig resultaat dat jij voor de rest van je leven ‘volhoud’. Een leefstijl die je je eigen hebt gemaakt zal niet moeten voelen als restrictie.

DENKWIJZE