Cart 0

DENKWIJZE

Is gezond leven voor iedereen weggelegd?
Iedereen is anders, dat ligt onder andere aan onze genen, persoonlijke interesses en culturele achtergrond. Misschien heb jij iets meer aanleg voor het ontstaan van overgewicht, maar ben je daarentegen altijd in de weer en geef je je genen dus weinig kans om toe te geven aan je ongeremde eetlust. Met als gevolg dat je nergens last van hebt, zolang je maar bezig bent. Het kan ook zijn dat je meer het type persoon bent voor wie het onmogelijk lijkt om nog gezonder te gaan leven, omdat je nou eenmaal niet over alle tijd van de wereld beschikt om daar met volle aandacht mee bezig te zijn. Toch kan een kleine verandering zoals dagelijks 20 minuten eerder naar bed gaan, al een enorme boost geven. Oftewel wij geloven erin dat er altijd iets in jouw genen verstopt zit wat in je voordeel werkt om je doel (gezonder eten of afvallen) te bereiken. Bundel jouw krachten en de rest volgt vanzelf. 

 

Bestaat hét ideale eetpatroon? 
We geloven niet dat er maar één juiste manier van eten is. Af en toe een minder gezonde maaltijd eten moet kunnen en wat goed en fout is hangt bovendien van meerdere factoren af. Tegelijkertijd bestaat er volgens ons wel een ideaal eetpatroon. Dit eetpatroon bestaat namelijk uit meer plantaardige, minder dierlijke, en minder bewerkte voedingsmiddelen. Uit deze manier van eten vallen de meeste gezondheidsvoordelen te halen.  Jouw ideale eetpatroon zou dus een combinatie moeten zijn van dit plantaardige, onbewerkte eetpatroon en een eetpatroon waarin je vindt dat je lekker eet, plezier ervaart en waarbij je je geweldig (niet 'wel oké, maar geweldig!) bij voelt! Het belangrijkste vinden wij jouw wensen en daar luisteren wij zo goed mogelijk naar.

LRG_DSC04956 (1).jpg

ThE SISTERS

IMG_0419.jpg

ABOUT FOOD

Bij SAF bundelen wij zussen, Nadine en Eline, onze kennis en ervaringen als diëtisten waarmee wij mensen willen helpen, inspireren en motiveren om hun gezondheidsdoelen te behalen. Wij doen dat met name door het geven van persoonlijke, online voedingsadviezen (om voor iedereen in Nederland toegankelijk te zijn) en college's in het bedrijfsleven.

Nadine
Nadine (25) -de professionele levensgenieter- studeerde af als diëtist in de eerste lijn. Zij besloot haar te verdiepen in de preventieve tak van de diëtetiek en is gaan werken als manager van de succesvolle saladeketen SLA in Den Haag. 

Eline
Eline (29) -de  multipotentialist - studeerde af als klinisch diëtist. Na haar werk in het ziekenhuis, richtte zij het bedrijf Healthy Life Lab op waarin zij met een fysiotherapeut vitaliteitsworkshops verzorgde binnen het bedrijfsleven. In 2016 opende zij een gezonde lunchroom in Den Haag en werd ‘lekker en gezond eten’ naar de praktijk vertaald.