Waar kunnen wij bij helpen?

Allergieën
Darmklachten
Insulineresistentie
Gewichtsproblemen
Sportvoeding
Plantaardige voeding
Zwangerschapsvoeding
Hormonale disbalans
Cholesterol & hoge bloeddruk

SAF-traject

Je kunt veel zelf uitdokteren, maar hoe fijn is het als iemand je over de streep trekt om gezonder te worden, bij je staat als het nodig is, je motiveert en je op de juiste momenten nieuwe inzichten geeft? Hulp zorgt ervoor dat je haalbare doelen stelt en daadwerkelijk in actie komt. Wij helpen mannen en vrouwen, jong en oud, met individuele dieetbegeleiding waarin jouw blijvende succes ons doel is.

LRG_DSC04907.jpg

SAF-traject (6 of 12 maanden)

Met het SAF-traject is ons doel om je gezond(er) te laten eten, je levendig, blij en gezond te laten voelen. We helpen jou met het maken van cruciale stappen in de richting die goed zijn voor jou, je gezin, je omgeving en het milieu. 

Wij helpen mannen en vrouwen, jong en oud, door het geven van individuele dieetbegeleiding waarin jouw blijvende succes ons doel is

mooi paars.jpg

6 MAANDEN

MINIMAAL 60 minuten intake-consult
ONBEPERKT 1 op 1 begeleiding
Persoonlijk LEEFTSIJLPLAN
6 maanden EVALUATIE PROGRESSTE
ONBEPERKT FEEDBACK OP JE GEDRAG
6 maanden antwoorden op jouw vragen
Optioneel: metingen

Tarief: €350,-

mooi paars.jpg

12 MAANDEN

MINIMAAL 60 minuten intake-consult
ONBEPERKT 1 op 1 begeleiding
Persoonlijk LEEFTSIJLPLAN
12 maanden EVALUATIE PROGRESSTE
ONBEPERKT FEEDBACK OP JE GEDRAG
12 maanden antwoorden op jouw vragen
Optioneel: metingen

Tarief: €650,-

WAT BIEDT
SAF NOG MEER?

groen mooi.jpg

DIEETCONSULT

60 minuten 1 op 1 SKYPECONSULT
VOEDINGSANALYSE
VOEDINGSADVIES
1 MAAND ANTWOORDEN OP AL JOUW VRAGEN
optioneel: metinGEN

Tarief: €95,-

groen mooi.jpg

VOEDINGSPLAN

PERSOONLIJK VOEDINGSPLAN
AANGEPAST OP:
JOUW PERSOONLIJKE BEHOEFTEN
JOUW HUIDIGE LEEFSTIJL
& JOUW WENSEN

Tarief: 75,-

 

Werkwijze

In het SAF-traject krijg je een jaar lang onbeperkt begeleiding. Jouw persoonlijke traject start met een gesprek van minimaal 60 minuten waarin we jouw hulpvraag bespreken, valkuilen in kaart brengen en ambitieuze, maar haalbare doelen opstellen. We kijken in welke vorm jij het liefste geholpen wilt worden en geven je tijdens het gesprek ook alle ruimte om elk detail uit te vragen.

Vervolgens stellen wij een behandelplan voor je op, dat klinkt een beetje zwaar, maar het is eigenlijk niks anders dan een plan waarin we overzichtelijk maken wat jouw doelen zijn en hoe je deze gaat behalen.

Gedurende de 12 maanden die volgen ga je aan de slag met jouw behandelplan. Wij houden constant een vinger aan de pols en zijn altijd bereikbaar voor al je vragen. We geven je feedback op wat je eet, motiveren je om zaken buiten je comfortzone te gaan ontdekken en helpen je verder door persoonlijke informatiesheets met je te delen. 

We houden jouw voortgang nauwlettend in de gaten en sturen tijdig bij. Soms betekent dat ook dat we de doelen nog wat aanscherpen en je uitdagen om nog ambitieuzere doelen te stellen.  Zoals je leest gaan wij er samen met jou alles aan doen dat je met resultaat en trots het traject doorloopt.

Betaling 

Afhankelijk van jouw persoonlijke polisvoorwaarden kunnen onze dieetconsulten (helemaal of gedeeltelijk) door je zorgverzekering vergoed worden. 

Je kunt bij ons eenmalig of in termijnen betalen. Lees meer.