Cart 0

WERKwijze

Je kunt veel zelf uitdokteren, maar hoe fijn is het als iemand je over de streep trekt om gezonder te worden, bij je staat als het nodig is, je motiveert en je op de juiste momenten nieuwe inzichten geeft? Hulp zorgt ervoor dat je haalbare doelen stelt en daadwerkelijk in actie komt. Wij helpen mannen en vrouwen - online of op locatie - jong en oud, met individuele dieetbegeleiding waarin jouw blijvende succes ons doel is. Een lijfstijl zonder klassiek dieet maar een persoonlijk duurzaam voedingsplan.

Met het SAF-traject is ons doel om je gezond(er) te laten eten, je levendig, blij en gezond te laten voelen. We helpen jou met het maken van cruciale stappen in de richting die goed zijn voor jou, je gezin, je omgeving en het milieu.

Online & op locatie

We geven online advies of op locatie. Online adviezen geven wij via videogesprekken met het programma ‘Whereby’. Het enige wat je nodig hebt een computer/tablet met een werkzame camera en geluid. Je ontvangt van ons een link naar ons online videogesprek.
Je bespaart hiermee reistijd en kunt overal waar jij wilt het gesprek met ons voeren. Handig bij een druk bestaansleven!

Liever face-to-face? Dan spreken we een leuke locatie af in Amsterdam of Den Haag voor een kop koffie of parkwandeling.

LRG_DSC04907.jpg

1 Aanmelding

Via het aanmeldingsformulier kun jij je aanmelden voor jouw persoonlijke begeleiding. Je geeft via het formulier aan welk pakket jij kiest. Hulp nodig?
Geef dan aan dat je een gratis kennismakingsgesprek wilt, dan kijken we samen welk pakket het best bij jou past!

Ter voorbereiding op het consult sturen wij je een intake formulier met een aantal vragen zodat wij ons alvast goed kunnen voorbereiden op ons gesprek.


2 intake

Jouw persoonlijke traject start met een gesprek van 75 minuten waarin we jouw hulpvraag bespreken, valkuilen in kaart brengen en ambitieuze, maar haalbare doelen opstellen. We kijken in welke vorm jij het liefste geholpen wilt worden en geven je tijdens het gesprek alle ruimte om elk detail uit te vragen.

Wij stellen een behandelplan voor je op, dat klinkt een beetje zwaar, maar het is niks anders dan een plan waarin we overzichtelijk maken wat jouw doelen zijn en hoe je deze gaat behalen.


3 vervolg-
traject

In de maanden die volgen ga je aan de slag met jouw behandelplan en plannen we vervolgconsulten in. Wij houden constant een vinger aan de pols en zijn altijd bereikbaar voor al je vragen. We geven je feedback op wat je eet, motiveren je om zaken buiten je comfortzone te gaan ontdekken en helpen je verder door persoonlijke informatiesheets met je te delen.

We houden jouw voortgang nauwlettend in de gaten en sturen tijdig bij. Soms betekent dat ook dat we de doelen nog wat aanscherpen en je uitdagen om nog ambitieuzere doelen te stellen.  Zoals je leest gaan wij er samen met jou alles aan doen dat je met resultaat en trots het traject doorloopt.

Waar kunnen wij mee helpen?

Optimale voeding
Gewichtsproblemen
Sportvoeding
Plantaardige voeding = vega(n)


 
 

Allergieën
Maag- & darmklachten
Diabetes
Cholesterol & hoge bloeddruk


 
 

Zwangerschapsvoeding
Plantaardige voeding voor kinderen vanaf 2 jaar

IMG_1236.JPG
IMG_5217.jpg

Voedingsplan
€ 75,-

Consult (15 min)

Persoonlijk plan aangepast op:
- Jouw persoonlijke behoeften


- Jouw huidige leefstijl & jouw wensen

Persoonlijk dagmenu

LRG_DSC04902+%281%29.jpg

Los consult
€95,-

Los consult (75 min)

Persoonlijk voedingsadvies en supplement advies

Uitgewerkte voedingsadviezen

Persoonlijk dagmenu

1 maand evaluatie progressie:

Geen vervolgconsult, wél 1 maand onbeperkt vragen stellen via Whatsapp

LRG_DSC04930+%281%29.jpg

6 maanden

saf-traject €350,-

Uitgebreid intake-consult (90 min)

Persoonlijk voedingsadvies en supplement advies

Uitgewerkte voedingsadviezen

Persoonlijk weekmenu

6 maanden evaluatie progressie:

3 vervolgconsulten

Onbeperkt Whatsapp coaching

IMG_7999.jpg

12 maanden

saf-traject €650,-

Uitgebreid intake-consult (90 min)

Persoonlijk voedingsadvies en supplement advies

Uitgewerkte voedingsadviezen

Persoonlijk weekmenu

12 maanden evaluatie progressie:

6 vervolgconsulten

Onbeperkt Whatsapp coaching

* Prijzen zijn inclusief BTW.
* De eerste 3 uur diëtistische begeleiding wordt standaard vergoed vanuit de basisverzekering. Lees meer over vergoedingen.