Cart 0

WERKwijze

Je kunt veel zelf uitdokteren, maar hoe fijn is het als iemand je over de streep trekt om gezonder te worden, bij je staat als het nodig is, je motiveert en je op de juiste momenten nieuwe inzichten geeft? Hulp zorgt ervoor dat je haalbare doelen stelt en daadwerkelijk in actie komt. Wij helpen mannen en vrouwen - online of op locatie - jong en oud, met individuele dieetbegeleiding waarin jouw blijvende succes ons doel is. Een lijfstijl zonder klassiek dieet maar een persoonlijk duurzaam voedingsplan.

Met het SAF-traject is ons doel om je gezond(er) te laten eten, je levendig, blij en gezond te laten voelen. We helpen jou met het maken van cruciale stappen in de richting die goed zijn voor jou, je gezin, je omgeving en het milieu.

Online & op locatie

We geven online advies of op locatie. Online adviezen geven wij via videogesprekken met het programma ‘Whereby’. Het enige wat je nodig hebt een computer/tablet met een werkzame camera en geluid. Je ontvangt van ons een link naar ons online videogesprek.
Je bespaart hiermee reistijd en kunt overal waar jij wilt het gesprek met ons voeren. Handig bij een druk bestaansleven!

Liever face-to-face? Dan spreken we een leuke locatie af in Amsterdam of Den Haag voor een kop koffie of parkwandeling.

LRG_DSC04907.jpg

1 Aanmelding

Via ‘boek nu’ kun jij je meteen aanmelden voor jouw persoonlijke begeleiding. Kies eerst je pakket en vervolgens boek je meteen een consult door een beschikbare dag en tijd te kiezen. Je kunt vervolgens aangeven of je een online videoconsult of een face to face gesprek wilt.

Ter voorbereiding op het consult word je door gelinkt naar het intake formulier. Aan de hand van het intake formulier kunnen wij ons goed voorbereiden op ons gesprek en de effectiviteit en doelmatigheid van jouw persoonlijke programma bevorderen.

Ga je voor een voedingsplan? Dan word je direct gelinkt naar een vragenlijst en ontvang je een betalingslink. Als de betaling ontvangen is ontvang je jouw voedingsplan binnen 2 dagen in jouw inbox!

Hulp nodig bij je aanmelding? Stuur ons gerust een e-mail, dan kunnen wij tijdens een gratis kennismakingsgesprek kijken welk pakket het best bij jou past.


2 intake

Jouw persoonlijke begeleiding start met een gesprek van 90 minuten (los consult = 75 min) waarin we jouw hulpvraag bespreken, valkuilen in kaart brengen en ambitieuze, maar haalbare doelen opstellen. We kijken in welke vorm jij het liefste geholpen wilt worden en geven je tijdens het gesprek alle ruimte om elk detail uit te vragen.

Tijdens het consult geven we voedingsadvies en plannen we een vervolgconsult in. Na afloop van het consult stellen wij een behandelplan voor je op, dat klinkt een beetje zwaar, maar het is niks anders dan een plan waarin we overzichtelijk maken wat jouw doelen zijn en hoe je deze gaat behalen. Dit behandelplan ontvang je in jouw e-mail box binnen 2 dagen.


3 vervolg-
traject

In de maanden die volgen ga je aan de slag met jouw behandelplan en plannen we vervolgconsulten in. Wij houden constant een vinger aan de pols en zijn altijd bereikbaar voor al je vragen. We geven je feedback op wat je eet, motiveren je om zaken buiten je comfortzone te gaan ontdekken en helpen je verder door persoonlijke informatiesheets met je te delen.

We houden jouw voortgang nauwlettend in de gaten en sturen tijdig bij. Soms betekent dat ook dat we de doelen nog wat aanscherpen en je uitdagen om nog ambitieuzere doelen te stellen.  Zoals je leest gaan wij er samen met jou alles aan doen dat je met resultaat en trots het traject doorloopt.

Waar kunnen wij mee helpen?

Optimale voeding
Gewichtsproblemen
Sportvoeding
Plantaardige voeding = vega(n)


 
 

Allergieën
Maag- & darmklachten
Diabetes
Cholesterol & hoge bloeddruk


 
 

Zwangerschapsvoeding
Plantaardige voeding voor kinderen vanaf 2 jaar

IMG_1236.JPG
IMG_5217.jpg

Persoonlijk voedingsplan
€ 65,-

Duurzaam persoonlijk voedingsplan aangepast op jouw;

- persoonlijke energie- en voedingsbehoeften
- huidige leefstijl
(bijv. sportdagen)
- doel en wensen

Persoonlijk dagmenu

Inclusief boodschappenlijst

Inclusief lijst met gezonde snacks

Binnen 2 werkdagen in jouw inbox!

LRG_DSC04902+%281%29.jpg

Los consult
€95,-

Los consult (75 min)
online of face to face

Persoonlijk voedingsadvies en supplement advies

Uitgewerkte voedingsadviezen

Persoonlijk dagmenu

1 maand evaluatie progressie:

1 maand onbeperkt vragen stellen via Whatsapp

Mogelijkheid tot overstappen naar 1 van de saf-trajecten. Prijs wordt in minder gebracht.

LRG_DSC04930+%281%29.jpg

6 maanden

saf-traject €325,-

Uitgebreid intake-consult (90 min)
online of face to face

Persoonlijk voedingsadvies en supplement advies

Uitgewerkte voedingsadviezen

Persoonlijk weekmenu

6 maanden evaluatie progressie:

3 vervolgconsulten

Onbeperkt Whatsapp coaching

Voordelig follow-up pakket indien nodig is

IMG_7999.jpg

12 maanden

saf-traject €600

,-

Uitgebreid intake-consult (90 min)
online of face to face

Persoonlijk voedingsadvies en supplement advies

Uitgewerkte voedingsadviezen

Persoonlijk weekmenu

12 maanden evaluatie progressie:

8 vervolgconsulten

Onbeperkt Whatsapp coaching

Voordelig follow-up pakket indien nodig is

* Prijzen zijn inclusief BTW.
* De eerste 3 uur diëtistische begeleiding wordt standaard vergoed vanuit de basisverzekering. Lees meer over vergoedingen.